Archive for the ‘Halle Berry’ Category

Halle Berry gaat scheiden

Wednesday, October 28th, 2015

Het huwelijk van Halle Berry en Olivier Martinez zou na twee jaar voorbij zijn, melden diverse bronnen. Het paar was twee jaar lang getrouwd en stapte in het huwelijksbootje toen Berry zwanger was van hun zoon Maceo. Berry heeft ook dochter Nahla met haar ex Gabriel Aubry. Met hem is ze sinds het uitging verwikkeld in een voogdijdrama. Laten we hopen dat het met Martinez allemaal gemoedelijker eraan toegaat.

Halle Berry en Olivier Martinez uit elkaar?

Monday, March 10th, 2014

68th Annual Golden Globe Awards - ArrivalsHalle Berry en Olivier Martinez zijn net getrouwd en ouders geworden van zoon Maceo, maar volgens bronnen zou hun relatie nu al op de klippen zijn gelopen. De twee zijn in ieder geval al in geen tijden samen gespot. Halle is aan het werk in Amerika, Olivier zit in Frankrijk.

Halle Berry en ex eindelijk eens

Friday, November 30th, 2012

Halle Berry en Gabriel Aubry hebben een overeenkomst bereikt over het voogdijschap van hun vierjarige dochterje Nahla. Wat dit inhoudt is niet bekend gemaakt.

Photo by PR Photos

Halle Berry wil een contactverbod voor haar ex

Sunday, November 25th, 2012

Halle Berry wil een contactverbod voor Gabriel Aubry. Vorige week ging Aubry op de vuist met Olivier Martinez, de nieuwe vriend van Halle. Gabriel bracht hun dochtertje Nahla naar haar Halle om daar Thanksgiving te vieren. Dit liep echter helemaal uit de hand en zowel Gabriel als Olivier moesten met diverse verwondingen naar het ziekenhuis. Dit incident komt een week nadat een rechter Halle verbood om met haar dochter naar Frankrijk te verhuizen.

 

Photo by PR Photos

Ongeluk Halle Berry op filmset

Wednesday, July 18th, 2012

Halle Berry is dinsdagnacht na een incident op de filmset met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens bronnen is de 45-jarige Halle tijdens filmopnamen onderuit gegaan, en hard met haar hoofd op de grond terechtgekomen. De Amerikaanse actrice zou per ambulance naar het ziekenhuis in LA zijn gebracht.

Photo by PR Photos

Halle moet betalen

Thursday, June 21st, 2012

Halle Berry moet de vader van haar dochter Nahla 20.000 dollar per maand gaan betalen als kinderbijslag. Aubry zocht eerder geen geld van Halle, tot zij hem in de pers zwart probeerde te maken. Zo zei Halle dat Aubry racistisch en agressief is, iets wat ze later weer moest intrekken.

Photo by PR Photos

Halle wil naar Frankrijk verhuizen

Thursday, February 9th, 2012

Actrice Halle Berry (45) wil samen met haar 3-jarige dochter Nahla verhuizen naar Frankrijk, maar haar ex Gabriel Aubry vindt dat geen goed plan. Volgens hem probeert de 45-jarige actrice alle banden tussen hem en zijn dochter te verbreken. En wie de voogdijzaak heeft gevolgd rond Nahla, weet dat Halle inderdaad niet de liefste is geweest. Het is vooralsnog afwachten op de rechter en of hij Halle’s plannen goedkeurt.

Photo by PR Photos

Gabriel Aubry lekt emails

Friday, February 4th, 2011

Halle BerryGabriel Abry, de baby daddy van Halle Berry’s dochter Nahla heeft zich de afgelopen tijd door team Halle laten bekogelen met modder, zonder iets terug te zeggen. Nu heeft hij een aantal emails laten lekken die Halle hem gestuurd heeft. Hierin komt een hele andere kant naar voren dan Halle’s suikerzoete publieke imago, en zegt ze dat hij niets meer was dan een donor.

Photo by PR Photos

Halle Berry weer vrijgezel

Tuesday, May 4th, 2010

Halle BerryHalle Berry en Gabriel Aubry probeerden geruchten de kop in te drukken dat hun relatie op springen stond. Ze zouden juist een uitbreiding overwegen zodat dochter Nahla een broertje of zusje zou krijgen. De geruchten blijken echter toch waar en dit weekend gaf Halle toe dat zij een punt achter de relatie zou hebben gezet. Het leeftijdsverschil zou toch de reden zijn dat de relatie niet werkte. Volgens bronnen is Halle er kapot van.

Photo by PR Photos