Archive for the ‘Katy Perry’ Category

Katy Perry dacht aan zelfmoord

Monday, September 30th, 2013

2009 MTV Video Music Awards - ArrivalsKaty Perry was zo verdrietig na haar scheiding van Russell Brand dat ze dacht aan zelfmoord. Dat vertelde de zangeres aan het tijdschrift Billboard. Perry schreef naar eigen zeggen haar depressieve gevoelens van zich af en verwerkte deze in het nummer By The Grace of God.

Katy onthult details scheiding

Tuesday, June 18th, 2013

2011 MTV Video Music Awards - ArrivalsZangeres Katy Perry heeft weer wat smeuïge details rondom haar breuk met Russell Brand onthuld. De zangeres vertelde een smsje te hebben gehad van de komiek dat hij wilde scheiden, sindsdien zou ze niks meer van hem vernomen hebben. Katy zit echter niet bij de pakken neer. Ze heeft inmiddels een relatie gehad met John Mayer en wordt nu gelinkt aan Robert Pattinson.

Katy en John weer samen?

Sunday, June 9th, 2013

"Katy Perry: Part of Me" Los Angeles Premiere - ArrivalsKaty Perry en John Mayer hebben enige maanden geleden een punt achter hun relatie gezet, maar werden samen met een groep vrienden gespot bij Chateau Marmont in West-Hollywood. De kans bestaat dat de muzikale tortelduifjes het dus opnieuw proberen!

Katy doet zwangerschapstest

Thursday, September 6th, 2012

Katy Perry zou het volgens insiders even flink benauwd hebben gehad. De 27-jarige zangeres werd namelijk maar niet ongesteld en was bang in verwachting te zijn van John Mayer. Maar de test zou negatief zijn geweest.

Photo by PR Photos

Katy zegt nee tegen 20 miljoen

Sunday, August 26th, 2012

Katy Perry heeft nee gezegd tegen het aanbod om in de jury van American Idol plaats te nemen. Ze zou hiermee de plek van JLo overnemen en 20 miljoen dollar verdienen. Toch besloot Katy het aanbod af te wijzen.

Photo by PR Photos

Katy Perry en John Mayer samen gespot

Thursday, August 2nd, 2012

Katy Perry en John Mayer werden gespot bij Chateau Marmont in West Hollywood. De twee aten daar een hapje en liepen volgens bronnen hand in hand naar buiten. Het is al de tweede keer dat ze samen zijn gezien.

Photo by PR Photos

Katy Perry houdt ogen op zich gericht

Friday, June 29th, 2012

Bij de première van Katy Perry: Part of Me, een documentaire over Perry tijdens haar tournee, liet Katy zien wie de ster was. Ze verscheen namelijk op de rode loper in een opvallende rode fluwelen jurk. De docu zal binnenkort ook bij ons te zien zijn.

Photo by PR Photos

Katy Perry kleurt blauw en roze

Sunday, February 12th, 2012

Katy Perry showde haar opvallende blauwe kapsel dit weekend bij een pre Grammy brunch. Met haar roze outfit, stak haar haarkleur nog meer af.

Photo by PR Photos

Katy Perry laat zich zien

Sunday, January 29th, 2012

We hebben Katy Perry niet veel gezien sinds werd aangekondigd dat haar huwelijk met Russell Brand op de klippen was gelopen. Maar Katy was weer volop in de schijnwerpers bij de opening van 1OAK Nightclub in Las Vegas, waar zij met haar blauwe coupe behoorlijk opviel.

Photo by PR Photos

Rihanna steunt Katy Perry

Monday, January 2nd, 2012

Katy Perry en Rihanna zijn goede vriendinnen en volgens The Sun, is het Rihanna die Katy’s grote steun is nu zij gaat scheiden van Russell Brand. Rihanna zou Katy hebben aangeboden om bij te komen in haar ouderlijk huis in Barbados. Brand logeert momenteel in het Londense Savoy hotel.

Photo by PR Photos