Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Game recensie: Life is Strange

Saturday, February 20th, 2016

jppLife is Strange verscheen in 2015 in vijf losse episodes, maar nu zijn alle episodes beschikbaar in één uitgave op PS4, Xbox One en pc. Tijd om deze onder de loep te nemen!
(more…)

Carey Mulligan is zwanger

Monday, June 8th, 2015

cMeerder bronnen in buitenlandse media bevestigen dat Carey Mulligan en haar echtgenoot Marcus Mumford een kind krijgen. Dat zou ook verklaren waarom Mulligan zondag naar de uitreiking van de Tony Awards in New York een verhullende jurk droeg. De twee zijn in 2012 in het huwelijksbootje gestapt.

Prijsvraag: Win Jurassic World prijzen

Monday, June 8th, 2015

Filmposter_horizontaal_11JuniInDeBioscoop21 jaar na de gebeurtenissen uit Jurassic Park is er een geheel themapark met de dinosaurussen gebouwd, genaamd Jurassic World. Tien jaar na de opening van het park lopen de bezoekersaantallen terug en willen de makers met een nieuwe attractie komen. Dit loopt echter anders dan gedacht en dit vormt een gevaar voor iedereen. Scarlett Gossip mag geweldige prijzen weggeven van deze film waaronder petten en tassen. Om kans te maken, dien je alleen de volgende vraag te beantwoorden. Wie is de regisseur van Jurassic World?

(more…)

Ryan Gosling en Eva Mendes gespot met baby

Tuesday, March 10th, 2015

Ryanplace-beyond-the-pines-ryan-gosling-eva-mendes1Baby Esmeralda is zes maanden geleden geboren, maar haar ouders Ryan Gosling en Eva Mendes hebben haar nog niet aan de wereld laten zien. Maar bij het 41e verjaardagsfeest van Eva werd een baby gespot. Nadat Eva en Ryan bij het feest naar binnen gingen, kwam een onbekende vrouw met een autozitje met daarin een baby. Of het Esmeralda was, is niet bekend en het kindje was door de dekens niet te zien.

Trailer: Seventh Son

Thursday, February 19th, 2015

Blu-ray Recensie: True Blood seizoen 6

Monday, June 16th, 2014

9200000022864195Een van de meest provocerende, boeiende en vermakelijke series van de afgelopen jaren is zonder twijfel True Blood. Deze vampierenserie en het wel en wee rond Sookie houdt ons al seizoenenlang aan de buis gekluisterd. In seizoen 6 wordt er qua spanning zelfs nog een schepje bovenop gegooid. Nu deze op DVD en blu-ray is uitgekomen, werd het hoog tijd voor ons om dit seizoen te recenseren.

(more…)

Kerry Washington stijlvol zwanger

Wednesday, March 5th, 2014

Oscars 2014 - RED CARPETKerry Washington weet hoe je je moet kleden als zwangere vrouw, dat mag duidelijk zijn. Het hele Awards seizoen ziet ze er al geweldig uit, maar bij de Oscars wist ze nog meer indruk te maken in deze Jason Wu jurk, die speciaal voor haar werd gemaakt.

Fashion Police Academy Award Special wordt uitgezonden op 6 maart om 21:00 op E!

Miley Cyrus wil ex terug

Wednesday, November 6th, 2013

People's Choice Awards 2012 - ArrivalsMiley Cyrus zou volgens bronnen haar ex Liam Hemsworth een brief hebben geschreven, om hem terug te krijgen. Een paar weken terug zei Miley nog happier te zijn dan ooit, als de bronnen gelijk hebben, heeft ze toch nog steeds behoorlijk wat liefdesverdriet te verwerken.

Cheryl Cole weer vrijgezel

Wednesday, October 9th, 2013

National Television Awards 2010 - ArrivalsCheryl Cole (30) en de Amerikaan Tre Holloway (28) zijn uit elkaar na een relatie van een jaar uit elkaar gegaan. De afstand en het tijdsverschil zou de twee teveel zijn geworden.

Christina Aguilera superslank op podium

Tuesday, September 24th, 2013

67th Annual Golden Globe Awards - Press RoomChristina Aguilera was de laatste jaren erg aangekomen, maar de zangeres is de overtollige kilootjes alweer kwijt. Bij de opening van het nieuwe seizoen van de Amerikaanse The Voice verscheen ze namelijk weer slank op het podium.